LW830 inline relay, no google control?

LightwaveRF Communi… > Forum > Installation and… > LW830 inline relay,…

LightwaveRF Community: Welcome Forums Installation and Troubleshooting LW830 inline relay, no google control?

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  pedro 3 months, 2 weeks ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #25752
     pedro says:

    pedro
    Participant

    Hi All, been using LWRF for years, had various challenges but never to the point that i failed….. before.

    I’ve various devices in the house all connected via link plus, everything working fine except the LW830, it works via the LW app, but no matter how i pair (using various different types of device types) it never shows (and thus isn’t controllable) in google assistant.

    I suspect it’s a replace for one of the other relay types (that i have elsewhere and work as expected) but curious if anyone else has this relay model working with google?

    #25767
     Node Zero says:

    Node Zero
    Participant

    Yes I can confirm they should work, I have a couple, they are recognised as a relay by the Home app and have a different icon to lights and sockets. You can use Open or Close commands but ‘she’ replies with “alright turning the blinds On/Off”

    #39890
     pedro says:

    pedro
    Participant

    Thanks Node Zero, gave it another shot today and seems to work fine without fail, thought using the same method i tried to pair the other day. I’m guessing as i was re-doing the whole house with the new link that things we’re in a state of flux or so.

    Oddly ‘she’ calls it what ever i set in the lightwave app, which is handy ;-)

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.